keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Ne lupaamani kuvat perustuksista!

Näin siinä näköjään kävi, että kun antaa blogin tekemiselle pikkusormen se viekin koko käden. Taas täällä! Mutta nyt vain pikaisesti niitä kuvia perustuksien teosta.
Tänään on hurjan kesälomani (kokonaiset 5 päivää+vapaat) viimeinen päivä....aamulla herätyskello muistaa pärähtää hyvästi ennen kuutta, jotta ehdin heittää verkkarit jalkaan ja napata jääkaapista eväät joukkoon. Ja niin alkaa taas arki. Pakkohan sitä on jollakin yrittää tätäkin projektia rahoittaa:) Mutta kyllä on ollut ihanaa olla vapaalla, tosin esikoinen tuumasi jo jokunen päivä sitten että lähtisi mieluummin hoitoon leikkimään kun viettää päivän minun ja tyttöjen kanssa. Joten tämä äitee on yrittänyt skarpata edes loppumetreillä, ja tänään oltiinkin lasten kanssa pelaamassa jalkapalloa koulun kentällä jo aamukahdeksan jälkeen. Hyvä minä! Aamut ei todellakaan ole niitä parhaita hetkiä, silloin pitäisi saada olla ihan hissukseen ja aina parempi kun kukaan ei sanoisi mitään/ katsoisi minuun päinkään...mutta äidiksi tulon jälkeen tässäkin on pikkuhiljaa petraantunut.

Meille on tulossa juhannusta piristämään mummi ja ukki, joten yritän tosissani että en avaa tätä masiina ennenkuin jussin jälkeen joten toivottelen kaikille oikein ihanaa juhannusta! Lämmintä ei ole luvassa, mutta lisätään takkaan puita ja pistetään villasukat jalkaan, ja heitetään vielä vilttiä niskaan ja nautitaan hyvästä seurasta ja toivottavasti hyvästä ruoastakin! Moikka Moi!









Tupa


Sauna

2 kommenttia:

  1. Onnea projektiinne! On positiivista,että jaksat kirjoittaa blogia,vaikka päiväsi ovat työntäyteiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos:) En meinannut uskoa silmiäni kun huomasin, että oli tullut kommenttia. Joku siis on ainakin käynyt sivuillani. Mukavaa kesää Sinulle, toivotaan aurinkoisia päiviä! Niistähän voisit saada ideoita uusin runoihin:)

      Poista