maanantai 14. heinäkuuta 2014

Hotelli Helpotus

Niin...kuten otsikosta voitte päätellä tämän kertainen kirjoitus liittyy tähän pieneen rakennukseen tontin perällä. Vihdoinkin valmis! Ilmankin on tähän asti pärjätty, mutta kyllähän se helpottaa elämää huomattavasti:) Tätä on tehty aina vähää kerrallaan, koska aina on ollut tärkeysjärjestyksessä monta muuta asiaa edellä. Vielä tuo Hotelli Helpotus kaipaa punamulta-maalia pintaan että on siistimmän näköinen. Mutta onneksi se on nyt siellä käyttökunnossa, sillä ensiviikolla tontille tulee pystytysporukka...JIHUU! Siitä siis lisää ensiviikolla kuvien kera.

Kiirettä tontilla pitää, että ensiviikoksi on kaikki tarpeellinen tehty. Tänään tontilla on putkimiehet hommissa, ja jokaiselle illalle on kaikenlaista ohjelmaa. Isäntäkään ei ole vielä kesälomalla, joten pitkää päivää tiedossa. Miksi aina tulee kiire? Se on tässä rakentamisessa stressaavaa, kun tietää että jokin asia pitää olla valmis, että toinen voi siitä jatkaa...helppoahan tämä olisi jos pystyisi palkkaamaan tekijöitä. Mutta meidän budjetilla pitää tehdä itse kaiken minkä pystyy...

Tällä viikollakin on tiedossa jotakin mukavaa! Nyt kun pahin kesäflunssa on taitettu, suuntaan lasten kanssa katsomaan pientä herraa jolla ikää tänään hurjat 8 päivää:) Veljen perheeseen syntyi ensimmäinen rakkauspakkaus ja tädillä on ollut hirmu vaikeaa, kun flunssan vuoksi ei ole päässyt pikkuista ihastelemaan. Mutta huomenna töiden jälkeen tämä bändi pakkaa auton ja suuntaa kohti Pirkanmaata...en millään malta odottaa! Ja onhan siellä kaikkea muutakin kivaa tiedossa kuten kalastusta ja serkkujen kanssa touhuilua ja uimaankin pääsee mummilta ja ukilta melkein suoraan takapihalta:) Toivotaan että ukkoset pysyy poissa, että saadaan toteuttaa nämä lasten toiveet...sillä nythän on luvattu kovia ukkosia pitkin kuluvaa viikkoa!

Laitan vielä kuvan Hotelli Helpotuksesta, vaikka ei aivan kauneimmillaan vielä olekaan:)

1 kommentti: