sunnuntai 24. elokuuta 2014

Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista!

Otsikko sen jo kertoo...olemme päässet siihen vaiheeseen että uudelle kodille täytyi löytää oikeat värit. Sellaiset värit, jotka ilahduttavat meitä vuosien ajan. Kun tulee siihen kohtaan tietä, josta koti jo kurkistaa ja punainen tupa odottaa asukkaitaan kotiin, se hetki kun sen näkee ja ajattelee mielessään; ihanaa, kotona ollaan! Ja kun mielessä on se tietty punainen! Kokeilujen jälkeen se onneksi löytyi:) Kuistin sininen sävy oli huomattavasti helpompi, ja jo ensimmäinen koepurkki osui kohdilleen, JIHUU! Olemme jo alustavasti lyöneet lukkoon lattialankkuihin tulevan sävyn ja ainakin tuvan seinienkin sävy on jo melko varmaa.
Alla olevassa kuvassa ylempi punainen ja sininen ovat NE VÄRIT! Sitä kokeiltiin myös Hotelli Helpotuksen seiniin....






Jos kaikki loputkin päätökset meillä tapahtuu näin kivuttomasti ei meillä tuhraannu näihin hommiin yhtään turhaa aikaa...ja hyvä niin! Sillä nyt kun lapset ja isäntäkin on lomat lusineet ja arki alkanut täydellä teholla olemme todellakin huomanneet että aika on kortilla. Kotona kaikki retajaa, ja nyt olemme taas siinä tilanteessa että kun toinen aikuisista tulee, toinen lähtee...3-vuorotyön ihanuuksia yhdistettynä rakentamiseen ja muuhun elämään:)

Rakentamisen suhteen olemme askeleen lähempänä myös tulisijojen ja keittiökalusteiden suhteen. Tarjouksia pyydetty ja saatu ja joitakin vielä odotetaan, ja nyt enää pitäisi valita ne parhaat niistä! Tuvan tulisijasta/puuhella-kompleksista alustavan hahmotelman mukaan tulee juuri meidän näköinen, ja keittiön kaappien väri voi monet vielä yllättää:) Mutta niistä kaikista vielä lisää kunhan lopulliset päätökset on tehty. Mutta näidenkään suhteen ei juuri tuhlaantunut ylimääräistä energiaa, vaan kaikki oli heti melko selvää. Ja kun itsellä on ollut jokin ajatus, niin on upeaa huomata kuinka alansa ammattilaiset saavat meidän unelmista kiinni ja osaavat sen perusteella tehdä suunnitelmia.

Rakennusmiehet- ja naiset ovat joutuneet ahertamaan mitä tympeimmissä keleissä...paahtavaa kuumuutta ja mahdottomia sateita ja ukkosia! Tontilla tapahtuu siitä huolimatta ja siitä olemme todella kiitollisia. Työn jälki on hyvää ja on hienoa että  he jaksavat vielä neuvoa meitäkin (no lähinnä isäntää) kuinka jokin asia kuuluu tehdä...KIITOS TEILLE SIITÄ:)




Ja jotta ette luule, että tämä sisustaminen olisi liian helppoa, tähän loppuun voin kertoa että yhdessä asiassa olemme umpikujassa....ulko-oven värissä! Ja nyt aionkin illan viimeisinä hetkinä heittäytyä internetin ihmeelliseen maailmaan ja toivon että vihdoin löytäisin sillekin asialle ratkaisun:)

Aurinkoisempia elokuun päiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Komiaa tupaa rakennatte! :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan. Tervetuloa vastavierailulle Meiän Kaksfooninkiseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Blogisi onkin jo entuudestaan tuttu, tulen varmasti taas vierailemaan:)

    VastaaPoista